Carta

Berberechos con su pil pil espumoso
Tarta de manzana
Jarrete de ternera, glaseado de su hueso y seta confitada y braseada
Lomo de bonito con marinado ligero

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RESTAURANTE

En nuestra Carta encontrarás una perfecta selección de los platos que, a través de los años, se han ido convirtiendo en nuestra seña de identidad.

Además, incluimos periódicamente platos de mercado adaptándonos a los mejores productos de cada temporada.

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RESTAURANTE

Dim sum de perdiz e a súa sopa cazadora      18
Carpaccio de chuleta de Rubia Galega                   17
Longueirón grellado, con pil pil  escumoso        19
Polbo da costa con  en consomé de polo campero     17
Menestra , con parmesán e ibérico       16
Maki  Roll  tempura                16

………….

Bonito do atlántico grellado  e aroma de Loureiro                 19
Pescada do pincho, crocante de arroz mouro  e pil pil escumoso          22

………….

Solombo de vaca vella con pataca caramelizada    29
Lombo baixo de rubia  con rulo de San Simón en cervexa torrada    22
Canelón glaseado de galo de corral, ceboliñas e foie gras       19
Paleta de año asada  ó  momento  con  boletos e nabo     29
(Pastoreo sostible, #pastoresdegalicia )

………….

Degustación de queixos  [15 –  ½   8]

Cremoso Arzúa Ulloa, parroquia Dos Condes (Friol)
Manchego extra vello  : Leite crú de ovella.
Biscato; Leite crú de vaca .Guitiriz
Marianne: Leite crú de vaca. Cortes de Muar, Silleda, Pontevedra

……………

Sácher á nosa maneira    8
As avelás, o iogur e o chocolate branco         8
Caramelo, lavanda e albaricoque        6
Torrija de brioche con choco branco e café       8

 

“Atendendo ós produtos da tempada e ao mercado do día, nosos pratos poden presentar algunha variación”

Paleta de cordero con glaseado de chalotas y nabos
Mousse de almendras cremosas, amaretto y pera

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