Carta

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RESTAURANTE

En nuestra Carta encontrarás una perfecta selección de los platos que, a través de los años, se han ido convirtiendo en nuestra seña de identidad.

Además, incluimos periódicamente platos de mercado adaptándonos a los mejores productos de cada temporada.

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Carpaccio de gambón con cítricos      17
Plato de sushi del día       25
Navallas de Fisterra con glaseado de polo de corral, laurel e eucalipto    17
Xemas de espárragos torradas coa súa crema e toques de carbón (D.O. Navarra)       17
Menestra de verduras ao dente con espuma de Grana Padano    16
Tartar de solombo de vaca vella con maionesa de ostras de Arcade    25
………….
Pescada do pincho con crema de améndoas e toques suaves de allo     22
Bacallau asado cunha cazoliña de arroz de verduras e toque picante 22
………….
Lombo baixo de tenreira arranxado coma un pastrami, logo grellado 22
Leitón asado ó momento con mango, allo e romero 21
Canelón de galo campeiro co seu “jugo” 17
Paleta de año cun glaseado de chalotas e nabiños 29
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Queixos  [15 –  ½   8]

Marianne. Leite crú de vaca. Callo tradicional. Cortes de Muar, Silleda, Pontevedra
Tronchón. Leite crú de cabra. Callo vexetal. Cuajo vegetal. Elaborado en Quesería los Carrales, Almedíjar, Castellón.
Taleggio. Leite crú de vaca. Callo tradicional. Elaborado por Casa Arrigoni. Bérgamo, Italia.
Queixo cremoso do país. Leite pasteurizada de vaca. 15 días de curación. Elaborado na nosa queixería de confianza, Friol, Lugo
……………
Torrija de brioche con choco branco e café      8
Flan de ovo xeado, galleta, laranxa e limón      8
Illa do tesouro      8
Mousse de améndoas cremosas, amaretto e pera          8

 

“Atendendo aos produtos da tempada e ao mercado do día os nosos pratos poden presentar algunha variación”

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