Carta

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RESTAURANTE

En nuestra Carta encontrarás una perfecta selección de los platos que, a través de los años, se han ido convirtiendo en nuestra seña de identidad.

Además, incluimos periódicamente platos de mercado adaptándonos a los mejores productos de cada temporada.

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Filete de bonito, mariñado e fritido, case crú    17
Menestra fría con parmesán 17
Tartar de vaca vella con ostras ou sen elas 25 ½ 15
Sardiñas asadas ó lume de loureiro 16
Txipiróns á andaluza con crocantes de arroz e maionesa de lima e limón 17
Sushi 25

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Pescada do pincho asada con pataquiñas novas en salsa verde 22
Bonito grellado cunha tixola de inverno e outra de verán 22 / Ventresca 29
Besugo asado cun caldo torrado das súas espiñas e verduras 29
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Paletillas de coello asadas ó momento con calamar fresco e vermú galego 19
Solombo de vaca vella con pataca nova caramelizada 29
Lombo baixo de rubia galega con rulo de touciño, San Simón e cervexa moura 22
Canelón glaseado de galo de corral 19
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Degustación de queixos  [15 –  ½   8]

Arzúa Ulloa: curado en 3 momentos: (4 días, 3 meses, 12 meses) Leite crú de vaca. Friol
Lara & Sara: Leite crú de vaca. Prestes, Villalba, Lugo
Marianne: Leite crú de vaca. Cortes de Muar, Silleda, Pontevedra
Del Moral: Leite past. vaca e ovella. Morales del Vino, Zamora

……………
As avelás, o iogur e o chocolate branco 8
Xeado de amorodos e arándanos do país 8
Piña braseada con gin tonic 8
Torrija de brioche con choco branco e café 8

 

“Atendendo ós produtos da tempada e ao mercado do día, nosos pratos poden presentar algunha variación”

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